Aкустичен панел DOMINO™

Предназначение и описание

DOMINO™ e първата линия висок клас панели за акустично третиране и архитектурна акустика на DECIBEL. DOMINO™ e създадена, за да се превърне в могъщ инструмент в ръцете на всеки акустик, който желае да котролира звукопоглъщането и отражението на всяка една повърхнина. 

Комбинацията от различните перфорации постига различно звукопоглъщане и отражение. 

Равномерното разпределение на площи в панелите DOMINO™ от отражение и звукопоглъщане, води до по -  равномерно погъщане и отразяване на звуковите вълни. 

 

Приложение и монтаж

Нестандартния дизайн и възможните над 6000 комбинации с панелите от линията DOMINO™, дават възможност за персонализация на визията и постигане на оригинални архитектурни решения. Цветовата комбинация на цвета на фунрира и цвета на плата в отворите, както и геометричната комбинация на отворите предоставят безкраен брой комбинации.

Панелите имат две отделни системи за закрепяне - стационарна и/или клик - клик система, в зависимост от изискванията и възможностите за монтаж.

Коефициент на звукопоглъщане

Техническа информация

Материал:MDF с естествен фурнир; технически полиуретан; акустичен плат; праховобоядисана стомана
Цвят фурнир:Бял мат, Естествен орех
Цвят плат:22 цвята по каталог Т01 - Т22
Размери:1000 х 500мм
Дебелина:37мм
Тегло:от 2,88 до 3,49кг на панел в зависимост от перфорацията
Перфорация:в зависимост от модела от 3,4% до 23,8%
Монтаж:чрез система за окачване или клик- клик система

Галерия

Свързани проекти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.