Echo Moon - висящ акустичен панел

Предназначение и описание

Echo Moon е високоефективен звукопоглъщащ висящ панел, конструиран така, че да звукопоглъща освен с лицевата си част и с гърба си.
Echo Moon образува впечатляваща архитектурна изразителност на помещенията, в които се монтира, без да пречи на съществуващото осветление. Когато Echo Moon e съчетан с подходящо изкуствено или естествено осветление, той може допълнително да допринесе за изяществото в интериора, като направи помещенията акустично приятни за обитаване.
Сравнен с класическите таванни звукопоглъщащи панели, залепени директно към тавана, Echo Moon има 1,3 пъти по- висока ефективностза същата квадратура.
Вградените в краищата на панела перфорирани ивици, увеличават звукопоглъщането в средно и ниско честотния диапазон. Сърцевината на Echo Moon e от високоефективен технически полиуретан с отворена клетъчна структура, особено ефективна в диапазона  между 400-650 Hz, които са най-характерни за  човешкия глас.
Отличните акустични свойства на Echo Moon се определят от най- важните акустични параметри - съпротивление на въздухопреминаване, вискозна и термална дължина на пората, порьозност и извивност.

Приложение и монтаж

Echo Moon e подходящ за приложение в помещения, където е необходимо подобряване на времето на реверберация (ехо, кънтене). Echo Moon e проектиран за помещения с достатъчна височина, но липса на място за поставяне на звукопоглъщане по стените. Неговата удвоена работна площ го прави изгоден за приложение в клубове, ресторанти, спортни зали, басейни и кол центрове, където е необходим монтаж на голяма квадратура звукопоглъщащ материал.

Системите за монтаж, с които се предлага Echo Moon са стационарни и регулируеми. Стационарните системи са стабилни и здрави, решения за интериор, където Echo Moon трябва има дискретно присъствие. Регулируемата система за окачване на Echo Moon го прави динамичен елемент от интериора, като неговите краища могат да бъдат спуснати на различни нива, с което се постига ексцентрична раздвиженост на тавана. Също така, когато Echo Moon се изпълнява в композиция, той може да бъде спускан до различни височини и да насочва светлината в помещението по желание на интериорният специалист.

Echo Moon се предлага в богата палитра, която можете да разгледате по- долу.

За да разгледате моделите и цените на панела натиснете Echo Cloud или Echo Moon.

Коефициент на звукопоглъщане

Техническа информация

Материалтехнически полиуретан; акустичен плат
ДизайнПлосък с текстилно покритие
ЦветовеБафълите се предлагат в 22 цвята
Размери кръгъл бафълEcho Moon
Размери правоъгълен бафъл Echo Cloud
Тегло1,5 кг.
Монтажокачва се на таван чрез втулка
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.