Параван за бюро Screenus™

Предназначение и описание

Паравана за бюро със звукопоглъщащи и звукоизолационни свойства SCREENUS e професионален параван за бюро осигуряващ акустичен комфорт на работното място.

Звукоизолационен и звукопоглъщащ параван за бюра SCREENUS осигурява акустична сянка на работното място, като в зависимост от позицията на седене намалява силата на звука в диапазона от 3 до 9 децибела. Коефициент на звукоизолация Dl,r = 9 dB, коефициент на звукопонижаване от звукопоглъщане Dl,a = 6 dB. Двустранният звукопоглъщащ слой подобрява акустичната среда в помещението и намалява кънтенето. В зависимост от вида на конфигурацията (2,3 или 4) към параваните се доставят и ъглови профили за закрепване.

Приложение и монтаж

Акустичния параван за бюро е подходящ за приложение в офиси от отворен тип. Той може да служи за фронтална преграда или сепариране на работни места, които се намират едно до друго. Сепарирането на работните места, предполага по- добър акустичен комфорт за работещите и по- добро изолиране на звука в кол- центрове, между отделните оператори.

За детайлна оценка и предложения за намаляване на кънтенето или нивото на фоновия шум, свържете се с нас на: office@decibel.bg

За да поръчате и разгледате цените на стандартните размери на параваните на DECIBEL, натиснете ТУК.

 

Коефициент на звукопоглъщане

Техническа информация

SCREENUS BASE
МатериалАкустична пяна, MDF плоскост, акустичен текстил и алуминиева долна рамка
Размери 140 X 40 X 4 cm (или по поръчка)
Тегло7.5 кг (ще варира за потребителски заявки)
SCREENUS SHARP
МатериалАкустична пяна, MDF плоскост, акустичен текстил и висококачествени алуминиеви профили
Размери 140 X 40 X 4 cm (или по поръчка)
Тегло21.7 кг (ще варира за потребителски заявки)
SCREENUS PRO
МатериалАкустична пяна, MDF плоскост, акустичен текстил и алуминиева долна рамка
Размери 140 X 40 X 4 cm (или по поръчка)
Тегло7.5 кг (ще варира за потребителски заявки)

Галерия

Свързани проекти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.