Луксозно звукозаписно студио в Рим

Дългoгодишният опит в проектирането и производството на решения в областта на акустиката в музикални студиа, концертни зали, барове, ресторанти и други помещения, изискващи добра акустична среда, благоприятства излизането на българската фирма DECIBEL на Италианския пазар през 2016 г. 

В средата на 2017 г. DECIBEL получи покана от своя италиански партньор да изработи и достави специализирани акустични материали за бутиково звукозаписно студио в Рим. Звукопоглъщащите материали са подбрани така, че да способстват постигане на идеална акустична среда, чрез регулиране на средните, високи и ниски честоти и премахване на реверберацията.

Търсеният от клиента резултат е, не само акустика на високо ниво, но и постигане на дизайнерска и артистична визия. За целта, сред приложените класически материали от акустична пяна, присъстват дървени перфорирани панели с ефектна визия и геометрия, акустичен панел с поръчково принтирано лого на студиото и ефектни дифузори, монтирани по тавана с матово черно покритие за достигане на кристално чист звук.

Повече за портфолиото от акустични решения, предлагани от DECIBEL можете да откриете ТУК, а Изпълнените обекти на DECIBEL, можете да разгледате ТУК.

Галерия

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.