Sylpro - звукoизолационна подложка за под против ударен шум

Предназначение и описание

Sylpro e звукоизолационна подложка, предназначена за подобряване на звукоизолацията на плаващи подове при ударен шум, предизвикан от ходене, тропане или преместване на предмети по пода. Полагането на Sylpro намалява "остротата" на ударния шум и субективно го прави "по-глух". Този материал е подходящ за приложение в жилищни и административни сгради, където целта е да се намали смущението на обитаващите помещенията отдолу. Sylpro може да се прилага при новостроящи се сгради, преди изпълнение на замазката или при реконструкция на подове, чрез директно полагане върху съществуващи настилки.

Подложката е предназначена за употреба на закрито и не притежава хидро или топлоизолационни характеристики. Sylpro e подходяща за основа на меки настилки, като мокети, балатуми и винилови плочи.

 

Приложение и монтаж

Sylpro представлява тънка гумена подложка, изработена от SBR гума с висока плътност - 730 кг./м3. В сравнение с повечето предлагани на пазара изолационни подложни Sylpro се характеризира с много високо обемно тегло, изключителна гъвкавост (нечупливост/ронливост) и динамична коравина от 63 MN/m3. Материалът е лесен за кроене и полагане, както и за транспортиране и съхранение. Може да се транспортира на ролки с височина 125 см. SylPro e влагоустойчив, не променя структурата и дебелината си с времето и е произведен съгласно стандарта Leed - дефиниращ разпоредбите за екологично и устойчиво строителство. Sylpro е произведен от фирма Isolgomma Italia.

Sylpro е създаден за полагане върху хоризонтални преградни елементи за изолиране на ударен шум. Може да се полага под или над замазка и директно под меки настилки. Фиксира се с полуиретаново монтажно лепило. Ширината на ролката е 125см.

За монтажа на SylPro не са неободими специални умения или професионални инструменти.

 

За повече информация относно продукта, моля свържете се с нас на sales@decibel.bg.

 

Техническа информация

Размери на ролка Sylpro 10 м x 1.25 м
Дебелина Sylpro 5 мм
Плътност730 кг./м³
Тегло 3.7 кг./м²
Динамична твърдост 63 MN/мᶟ EN 29052/1
Свиване при деформация 10% 82 kPa EN 826
Твърдост 48-52 по Shore A DIN 53505
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.