Звукоизолация и акустика за 
Офиси

През последното десетилетие тенденцията в офисните пространства е да са все по - отворени с все по- малко прегради и разделяне на пространството. Предимството на тези офиси е, че хората работят заедно и не са затворени в отделни малки пространства. Един от страничните ефекти обаче е повишеното ниво на "фонов шум", липсата на конфиденциалност и съответно намаляване на концентрацията и на работоспособността.

DECIBEL разработва различни стратегии за справяне с тези предизвикателства и в зависимост от функцията и вида на офисното пространство предлага индивидуални конфигурации за оптимално решение на гореописаните проблеми. Това включва решения за отворени кол -център пространства, ко уъркинг пространства, зали за срещи и видеоконферентни разговори, мениджърски кабинети нуждаещи се от конфиденциалност, пространства за отдих и забавления, специални места за телефонни разговори, както и специализирани помещения в офиси, като например войс- оувър кабини.

DECIBEL предлага активни и пасивни системи за контрол на шума в офисни пространства и в случай, че се нуждаете от решение за Вашият офис, можете да се свържете, с някой от консултантите ни по- долу.

Свързани продукти

Подобни проекти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.