Звукоизолация и акустика за
Хотели

Основната функция на хотелите е те да бъдат използвани от гостите си за почивка и релакс. За да се постигне това съответният хотел трябва да срещне техните нужди и желания. Това се състои в множество фактори като подходящ интериор, спокойна локация, приятна гледка и, разбира се, тихи помещения.

Поради спецификите на последното, много хотели го изолират от списъка си, за да обръщат внимание на по-видими нужди за конфорта на гостите си. Като съоражения за временно пребиваване, хотелите винаги се обитават от различни хора с различен начин на живот. Оплакванията от шум, идващ от съседната стая или кънтене в отворените помещения като конферентни зали и рецепция са често срещани що се отнася до хотелите.

DECIBELпредлага трайно решение за всички проблеми със звука. Компанията предлага различни видове третиране според източника на проблема. Шумът в конферентни зали и лоби барове се дължи на високи нива на реверберация и изисква акустично третиране. DECIBELпредлага решение на тези проблеми чрез инсталация на акустични панели с дизайнерска насоченост, които да допълнят интериора на хотела.

Поради липсата на звукоизолация, хотелските стаи са често изложени на външен шум, което пречи на гостите, отседнали в тях да релаксират. Комплексното решение, което DECIBELпредлага е шумоизолация срещу ударен шум, която да направи престоя на госта в хотела далеч по-приятен.

Поради спецификата на работа при хотелите, DECIBEL изпълнява персонални поръчки, които максимално да се впишат в представите за качествена работа на клиента.

Свързани продукти

Подобни проекти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.