Акустично третиране на домашно студио за барабани

Всеки нов амбициозен музикант се нуждае от подходящата среда, за да усъвършенства звука. В DECIBEL се радваме да бъдем част от този процес. В първокласен жилищен имот в Центурион, Южна Африка, нашият местен екип инсталира акустични панели с перфорирано дървено покритие и таванни прегради с текстил, за да осигури перфектна акустична обстановка на ново домашно студио за барабани.

Акустичните панели на DECIBEL от дърво и текстил, са толкова високо ефективни при поглъщането на звука, колкото и при създаването на невероятния интериорен дизайн. Това ги прави напълно подходящи за пространствата, които се нуждаят не само от приятна акустична среда, но и от визуалнo осъвършенстване.

Ако искате да научите повече за нашите продукти и налични услуги в Южна Африка, моля, свържете се с нас на info@Decibel-africa.co.za или sales@Decibel-africa.co.za

Галерия

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.