Geometry Live Line - дизайнерски акустични панели с флок

Предназначение и описание

Geometry Live Line (GLL) е революционно постижение в света на акустичните решения, благодарение на своята обща дифракционна геометрия, звукопоглъщащи характеристики и луксозно кадифено флок покритие.

Технологията на флокиране на акустични материали на Decibel е единствена по рода си техника за покриване, чрез електростатично разпръскване на текстил на прах, постигайки ефекта на кадифено покритие на акустичния материал и подобряване на звукопоглъщащите му характеристики.

Скулптурната изразителност на серията, подчертана от изкуствено или естествено осветление, позволява създаването на акцентни пана в интериора, граничещи с  произведения на изкуството.
GLL серията се състои от 5 елемента: разновидности на триъгълник. GL1, GL2, GL3, GL4, GL5, които могат да се комбинират в безбройни ефектни геометрични и цветови композиции, подходящи за различни интериорни приложения.

Дизайна на линията е специално разработена от студио Thinkforward за DECIBEL през 2014г.

Приложение и монтаж

Акустичните панели GLL на Decibel са направени от технически полиуретан с плътност 18-30 и покритие от технически флок фибри. Флок покритието допринася за доброто звукопоглъщане на панелите, превръщайки ги в идеално решение за помещения, където има необходимост от акустично третиране и естетична визия.

Акустичните пана  GLL са лесни за монтаж,  чрез директно лепене с монтажно лепило. За монтажа не се изискват специални умения.
Поддържат се лесно, чрез забърсване с влажна кърпа или мек препарат за почистване на текстил.

Линията GLL с флок покритие е налична в 8 стандартни  флок цвята.
Времето за изработка е между 5 и 8 работни дни.
Поръчайте Вашите GLL от ТУК.

GLL дава свобода на въображението. GLL вдъхва живот на вашите стени.

Коефициент на звукопоглъщане

Техническа информация

Материал технически полиуретан; флок фибри
Цветове Елементите се предлагат в 8 цвята (номенклатура по каталог F01-F08)
Размери 600 мм. X 600 мм. X 840 мм.
Дебелина от 30 до 60 мм. при върха на триъгълника
Тегло 0,282 кг.
Монтаж стени, таван чрез директно лепене с монтажно лепило

Галерия