Звукопоглъщащ висок клас Bass Trap - "P"

P Bass Trap

π bass trap е специално създаден, за да предоставя звукопоглъщане между 125-250 Hz. Дървената му лицева плоча е с дебелина 7 мм и има 3,14% перфорации направени от 15 кръстовидни отвора. Отворите с форма на кръст са  по-ефективни от стандартните кръгли отвори. Перфорираната лицева плоча и корпус направен от акустичен технически полиуретан действат като Хелмхолцов резонатор. С цел да постигнем оптимален дизайн ние го покрихме с черен акустичен плат, който придава финалния  завършен вид на "P" bass trap. Подходящ е за приложение в ъглите на стаята, където остатъчната звукова енергия от спектъра се натрупва.

Предназначение

Приложение и монтаж

Акустичните панели са създадени за употреба в офис помещения (където има кънтене), за облицовка на стени и тавани, в помещения: домашни кина, музикални кътове, звукозаписни студиа и конферентни зали, където се цели добра чуваемост и разбираемост на речта.


В зависимост от размерите и предназначението на помещенията акустичните панели, могат да бъдат накроени и монтирани в съответствие със съществуващия дизайн на конструкция или чрез директно лепене.


За да поръчате и разгледате цените натиснете ТУК

 

Коефициент на звукопоглъщане

Техническа информация

Материал Перфорирана дървена плоча и акустичен плат
Дизайн Черен плат с видима кръстосана перфорация
Размери на предната плоча 420 х 1000 мм
Размери на страничната стена 300 х 1000 мм
Тегло 3 кг.
Перфорация 3,14%

Галерия