Акустичен панел с принтирано изображение

Предназначение и описание

Акустичните текстилни панели са продукт, съчетаващ акустични свойства и естетични качества. Добрите му звукопоглъщащи характеристики го превръщат в подходящо решение за акустично третиране на офиси, хотели, заведения и търговски площи.

Акустичните панели с принтирано изображение, имат ярки цветове и запазват високата резолюция на файловете предоставени за печат. На акустичния плат могат да бъдат принтирани фирмени лога, снимки или текстура, която да се слее или допълни интериора на помещението, в което ще се прилага панелът. Принтирането на изображение може да се изпълни, така че няколко близо монтирани панела,  да оформят цяло картинно пано.

 

 

Приложение и монтаж

Акустичните панели с принтирано изображение са най-подходящи за акустично третиране на офис помещения,  домашни кина,  заведения, хотели и търговски площи (където има кънтене).

Тези панели са подходящи за акустична облицовка на стени и тавани. 

Монтажът им се осъществява, чрез директно лепене с полиуретаново монтажно лепило или на специална монтажна система на DECIBEL, която се поставя на гърба на панела.

Нужен специален проект за продукта, затова и поръчките са индивидиална. За повече актуална информация за срокове, закупуване - свържете се с нас на +359889437847.

 

 

Коефициент на звукопоглъщане

Техническа информация

Материал акустична пяна и акустичен текстил
Цветове Панелите се предлагат с принтирано изображение по избор
Размери 100 см. X 50 см., 50 см. X 50 см.
Дебелина 5 см.
Тегло 0,828 кг.; 0,414 кг.
Монтаж стени, таван чрез директно лепене или на конструкция за растерен таван

Галерия