1 Март 2016

Добре дошли на новия сайт на DECIBEL

Скъпи клиенти и партньори, добре дошли в нашия нов сайт. 

Надяваме се, че цялостната промяна на дизайна, подредбата и функционалността на електронния ни дом, ще бъде лесна и удобна за употреба. 

Подредили сме секциите с продукти и услуги, интуитивно, така че да можете да навигирате всичко с един клик. Добавили сме search за тези от Вас, които знаят точно какво търсят. Направили сме галериите на изпълнените ни обекти огрооомни, така че да може да им се насладите все едно сте били там. 

Прибавили сме реални цветови галерии, интерактивни графики и кликабъл карта с контактите ни, за да ни намирате по- лесно. 

В footer-a ни пък, ще откриете бързи връзки и директна връзка с електронния ни магазин, за да поръчвате по- бързо, дори през нощта. 

За най-любопитните сме запазили секцията си с МИТОВЕТЕ в звукоизолациите и акустиката, където можете да се позабавлявате и да набавите ценна информация. 

И за финал, сме прибавили  нова страница с информация за екипа ни, където можете да се запознаете " лично" с всеки от нас и да разберете повече от BLITZ интервютата ни. Знаем, че ще ви харесат и снимките ни ;)

Приятно прекарване!