Шумоизолация на таван

Един от най-често срещаните проблеми в жилищни кооперации е шумът, идващ от съседите. Усилване на телевизора, пускане на музика в късните часове на денонощието или крясъци, идващи от горния етаж на един апартамент са неудобства, с които голяма част от нашите клиенти са се сблъсквали.

При един от последните казуси, свързани с шум от горен етаж, DECIBEL предлага решение с монтаж на шумоизолационни панели C – MUTE SYSTEM 33 и използването на допълнителен слой от шумоизолационна мембрана DCvisco за допълнително спиране на шума.

Монтажът на звукоизолационните панели е върху таван с площ 60 м2 и е извършен за 4 дни, като е монтиран и финишен слой от гипсокартон. Чистите процеси по време на монтажа на панелите позволяват за ползване на помещенията веднага, след приключването им. 

Повече информация за техническите характеристики и цени на шумоизолационните системи за таван, предлагани от DECIBEL, можете да намерите ТУК.

Галерия

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.