Шумоизолация на чилъри

Banca Intesa е една от водещите банки в Сърбия с близо 1,7 милиона доверени клиенти. Банковият лидер има мрежа от 158 клона в 100 града в Сърбия.

Седалището на Banca Intesa се намира в центъра на Белград, където DECIBEL си сътрудничи с Decibel Acoustic Solution в намирането на оптимално звукоизолационно решение.

Проектът включва проектиране на решение за управление на шума от охладителни тела - чилъри, разположени на покрива на сградата. Работата ни с нашите сръбски партньори от Decibel Acoustic Solution включва цялостно решение – измервания „преди и след“, проектиране, производство и монтаж на място. 

Целият проект е изпълнен за 24 дни. Шумът, генериран от чилърите на покрива е сведен до минимум благодарение на монтираната конструкция със специално проектирани перфорирани панели.

Ключът към успешното шумоизолиране е в предлагането на цялостно решение и проверка на резултатите от проекта след приключване на монтажа. DECIBEL е фирма, специализирана в предоставянето на цялостни решения, не само за индустриалния сектор, но и за жилищния и публичния сектор.

Галерия

Свързани продукти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.