Шумоизолация на генератори за ток, Плоещи, Румъния

Проблем: Генераторите на електроенергия на строителна площадка, в близост до жилищната зона, произвеждаха шум над нормите, смущавайки обитателите в близките сгради.

Решение: За да се шумоизолират генераторите по ефективен и рентабилен начин, DECIBEL изпълни шумоизолационно заграждение, около цялата площ, в която са разположени генераторите. Височината на шумоизолационната преграда от метални перфорирани „PZP” панели е 4м. 

Допълнително бяха монтирани PZP панели във вътрешната зона, в близост до генераторите, с цел ограничаване на разпространението на шум, излъчван от източниците над височина 4м. Панелите, монтирани на вътрешния корпус, са проектирани и изработени, така че да бъдат температуро- устойчиви. Това тяхно свойство позволява нагорещения до 400 градуса въздух, дa преминава около тях, без да ги поврежда или деформира.

Резултат: Монтажът на вътрешни и външни заграждения беше успешен, а резултатите от намаляването на шума надхвърлиха очакванията на клиента. Високоефективните шумоизолационни решения на DECIBEL осигуриха спокойна и тиха среда на жителите и работниците в близост дo генераторите.

Галерия

Свързани продукти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.