TECWOOL ЗВУКОИЗОЛАЦИОНЕН ПАНЕЛ

Предназначение и описание

Tecwool е нов, негорим, звукоизолационен и акустичен продукт, предвиден за употреба в жилищни и индустриални сгради. Благодарение на комбинацията от различни слоеве, панелът Tecwool постига много по-високи стойности на звукоизолация, в сравнение с традиционните материали със същата дебелина. Виско-еластичният поливинил служи като звукоизолационна и звукопоглъщаща мембрана. Предната част на панела е покрита с черен стъклен воал, който се използва за запечатване на ватата и придава на материала по-високи акустични свойства.

Приложение и монтаж

Звукоизолационният панел Tecwool е подходящ за:

- Монтаж в предстенни обшивки с гипсокартон (като заместител на традиционнната минерална вата) над окачени тавани, в плаващи подови конструкции, за стени и тавани в музикални студиа и репетационни зали.

- Звукоизолация на стени. Панелът трябва да се монтира между носещите плоскости на гипсокартонената конструкция, като се затегне с дюбели.

- Монтаж в окачени растерни тавани. Панелът Tecwool трябва да се подсили с допълнителни окачвачи, за да се избегне увисване на тавана.

За повече информация относно продукта, моля свържете се с нас на sales@decibel.bg.

Технически параметри

Размер на панела: 120 см х 60 см
Дебелина: 27.5 мм
Тегло: 3.65 кг
Материал: Виско - еластичен поливинил и стъклена вата
Клас на негоримост: A2
Монтаж: на стени и тавани, чрез директно лепене и затягане с дюбели
Максимално звукопоглъщане: 400 – 600 Hz
Звукоизолационни свойства: между 28 и 44 dB

Галерия