Quantifier 93/94 - интегриращ усредняващ шумомер

Описание

Цялостното решение за измерване на индустриален шум и мониторинг на шума в околната среда. Модели 93 (Клас 1) и 94 (Клас 2), интегриращи средни шумомери, ви предлагат всички предимства на достъпните и лесни за използване модели 91 и 92, но с добавяне на октавни лентови филтри 1: 1.

Характеристики

  • Включва всички измервателни функции на Модел 91 и Модел 92 с добавяне на октавни лентови филтри 1: 1
  • Измервания на октавен обхват 1: 1 от 31Hz до 16kHz
  • Могат да се съхраняват до 12 дни от 1 секунда хронология
  • Софтуерът анализатор включва база данни с ЛПС (Лични Предпазни Средства) за избор на подходяща защита на слуха
  • Налични водоустойчиви комплекти за полу-постоянен външен мониторинг
  • Сертификатът за калибриране е включен

Приложения

  • Подходящ за промишлени измервания на шума и мониторинг на шума в околната среда.

За измерване на индустриалния шум тези интегриращи усреднени шумомери предлагат октавни лентови филтри 1: 1 за избор на точна защита на слуха. След това можете да изберете предпочитания от вас ЛПС (Лични Предпазни Средства) от база данни с продукти за защита на слуха, включени в софтуерния пакет на Analyzer.

Стойностите и кривите на NR и NC също могат да бъдат изчислени с помощта на софтуера Analyzer.

За мониторинг на шума в околната среда моделите, 93 (Клас 1) и 94 (Клас 2) интегриращи и осредняващи шумомери осигуряват или автоматично, или ръчно преместване през лентите на филтрите с продължителност на измерване само 1 минута за 1: 1 Октавни лентови филтри.

Честотните измервания се подписват автоматично с дата и час с октавни лентови филтри 1: 1, показани като стълбовидна диаграма. След това можете да добавяте коментари към отчетите и да подчертавате отделни честотни ленти.

Галерия

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.