Специална акустика и студио в офис

Акустично решение в отворен и шумен офис

Клиентът търсеше решение за отворено офисно пространство обслужващо IT компании. Служителите нямаха място в офис пространството което да предлага тишина или лично пространство. Независимо дали за телефонно обаждане или бърз разговор с колегите, служителите се нуждаеха от достъпено място.

Звукоизолационните и акустични решения

Екипът на DECIBEL се зае да работи с архитекта на сградата, за да проектира индивидуално решение. Всяко парче има асиметрично измерение, създавайки далеч по-органична структура и стил.

Тунелът е направен с материали от Децибел:
www.decibel.bg/акустични-материали/?product=7


Освен това, акустичният тунел подобри дизайна на пространството, както и спомогна за разграждането му; създавайки по-комфортна атмосфера.

Резултати от изпълнението на звукоизолационните и акустични предписания.

След инсталацията служителите веднага започнаха да използват акустичния тунел. Пространството се превърна в център на междуличностно взаимодействие. Скоро се превърна в зона за сядане, където служителите могат да се събират.

Галерия

Свързани продукти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.