Акустични панели с плат в офис на EY

В модерните офиси на EY България, служителите започват да се оплакват от неприятно кънтене и трудна разбираемост при водене на телефонни разговори.

EY  потърсиха DECIBEL за решение на проблема през Декември 2016г. Акустиците на DECIBEL изготвиха акустичен проект, целящ достигане на оптимално време на реверберация за офисна среда. Тъй като в офиса на клиентите ни присъстваха основно отражателни повърхности (стъкло, каменни настилки и не акустичен МДФ) и интериора беше завършен без предвидена акустика, ние предложихме решение с акустични панели завършени с текстил, в десен от нашата палитра, монтирани по тавана. По този начин запазихме интериорните решения непроменени и използвахме оптималко площта по тавана.

След инсталацията на панелите, отчетохме постигнатите резултати. От  EY потвърдиха, че  акустичната среда за работещите в офиса е чувствително по- различна и притесненията, които ги доведоха при нас вече са елиминирани.

Галерия

Свързани продукти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.