Атендиа - изработка на акустични паравани в отворен тип офис, София 2017 г.

В последните години офисите тип “open space” са все по-често предпочитани от фирмите, поради възможността за гъвкаво разпределение на персонала по различни проекти и повишаването на комуникацията и сътрудничеството между тях. Работата на повече хора в едно помещение обаче крие опасност от създаване на постоянен разнороден шум, който пречи на хората да се концентрират и води до повишаване нивата на стрес, както и доказано по- ниска продуктивност на персонала с до 60%.

Това е и причината фирма, използваща отворен тип офис да потърси DECIBEL за изработката на акустични паравани за изолиране на отделните работни места. След взимане на точни размери на бюрата в офиса, са произведени сепаратори отговарящи освен на нуждата на служителите в помещението за намаляване на шума и ехтенето, но и в цветове, дизайн и размери, по поръчка на клиента.

Сепараторите, произвеждани от фирма DECIBEL, осигуряват акустична сянка на работното място, като намаляват нивото на шума, в зависимост от позицията на седене, в диапазон от 3 до 9 децибела. Дизайнът на продукта и разнообразието от 22 текстилни цвята го правят приложим за всеки тип офис и му позволяват лесно да се съчетае с вече съществуващия интериорен дизайн на помещението, в което ще се използва.

 

*За запитване за изработка на офис паравани, пишете ни на sales@decibel.bg.

Галерия

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.