Доставка на 1200 акустични падове за тонколони в Санкт Петербург

Продуктът "акустичен пад за тонколони" е разработка на фирма DECIBEL още от самото начало на фирмата. Още шест месеца от официалното пускане на продукта на пазара се получава запитване от Санкт Петербург. След изпратена бройка на WOW монитор пад интересът се увеличава многократно. Следващата поръчка е за 1 200 бройки от продуктите.

Wow pads са иновативни по своя дизайн и са съвместими с широка гама студийни монитори. Те са важен акустичен елемент, с чиято помощ съществено се намаляват вибрациите, които се предават от  мониторите към повърхността, върху която са поставени. Изработени са от технически полиуретан с оптимална плътност, леки и много лесни за употреба. Антивибрационните им характеристики, сцеплението между повърхностите, както и чисто естетичният им вид, могат да бъдат допълнително подобрени с нанасянето на флок покритие.

Wow monitor pads са проектирани така, че да дават свобода при регулиране на наклона, под който се поставят мониторите предлагат се в комплект с капак, който дава допълнителни възможности за промяна на този клон.

Повече информация за продукта, можете да откриете ТУК.

Галерия