Акустични панели BEELIVE в Хърватска

Акустичното третиране на заседателните зали е едно от задължителните условия при проектирането им. Колеги акустици от Загреб се свързаха с нас за производството на акустични панелинеобходими им за конкретен обект. Те проектирали административната сграда на LIDL в Загреб, спазвайки акустичните норми. За намаляване на времето на реверберация и подобряване на акустичния комфорт в заседателните зали и коридорите на сградата е необходимо акустично третиране. Колегите са изчислили необходимата квадратура за постигане на време на реверберация определено по стандартите им. Те потърсиха DECIBEL за производство на акустичните панели, като си бяха избрали дизайнерския акустичен панел BEELIVE за третиране на помещенията си. 

Панелът BEELIVE е разработен от екипа на DECIBEL, като сърцевината му е от високоефективен технически полиуретан с отворена клетъчна структура, особено ефективна в диапазона между 400-650 Hz, които са най-характерни за човешкия глас. Дизайнът и цветовете на панелите са изцяло съобразени с интериора на сградата, като по този начин го допълват естетически.

След монтирането на дизайнерските акустични панели BEELIVE,колегите акустици се свързаха с нас, за да споделят отчетения резултат. Те бяха постигнали заложените им в проекта стойности за време на реверберация, изпратиха ни снимки от монтираните панели и се похвалиха как са успяли да допринесат за още по-дизайнерския си стил на интериора с панелите BEELIVE.

В случай, че имате нужда от съдействие при проектирането и обновяването на условията на акустичният комфорт във Вашите сгради и зали, Ние оставаме на Ваше разположение и ще се радваме да допринесем за подобряването им. 

Галерия

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.