ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Офиси и зали за срещи
  6. »
  7. Акустика в офис/ студио на Уча.се

Акустика в офис/ студио на Уча.се

Акустика в офис/ студио на Уча.се
Акустика в офис/ студио на Уча.се
Акустика в офис/ студио на Уча.се

Акустичното третиране на този обект беше специфично. Заданието към DECIBEL беше да се постигне намаляване на кънтенето, до степен, в която помещението да може да се използва едновременно за офис и за звукозапис, по- точно запис на глас. 

Предизвикателството в този случай беше смесеното предназначение на помещението, тъй като изпълнението на акустично третиране на звукозаписни студиа, цели максимално заглъхване на отраженията, което от своя страна прави помещенията да звучат "сухи" или "глъхнещи". В офисите, от своя страна се цели постигане на естествено звучене на речта и добра разбираемост при провеждане на срещи. Правилния подбор на продуктите, както и изчисленията за тяхното правилно местоположение, бяха ключови за постигане на хармоничния краен резултат.

Свързани продукти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.