1. Начало
  2. »
  3. Сектори
  4. »
  5. Шумоизолация и акустика за oфиси

Шумоизолация и акустика за oфиси

Шумоизолация и акустика за oфиси
ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ ВЪВ ВРЪЗКА С
Шумоизолация и акустика за oфиси

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

През последното десетилетие тенденцията в офисните пространства е да са все по - отворени с все по- малко прегради и разделяне на пространството. Предимството на тези офиси е, че хората работят заедно и не са затворени в отделни малки пространства. Един от страничните ефекти обаче е повишеното ниво на "фонов шум", липсата на конфиденциалност и съответно намаляване на концентрацията и на работоспособността.

DECIBEL разработва различни стратегии за справяне с тези предизвикателства и в зависимост от функцията и вида на офисното пространство предлага индивидуални конфигурации за оптимално решение на гореописаните проблеми.

Това включва решения за отворени кол -център пространства, ко уъркинг пространства, зали за срещи и видеоконферентни разговори, мениджърски кабинети нуждаещи се от конфиденциалност, пространства за отдих и забавления, специални места за телефонни разговори, както и специализирани помещения в офиси, като например войс- оувър кабини.

DECIBEL предлага активни и пасивни системи за контрол на шума в офисни пространства и в случай, че се нуждаете от решение за Вашият офис, можете да се свържете, с нас за персонализирано решение с шума.

Свързани продуктови групи

Свързани проекти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.