ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Сектори
  4. »
  5. Звукоизолация и акустика на зали

Звукоизолация и акустика на зали

Звукоизолация и акустика на зали

Акустичното третиране и звукоизолацията в залите с различно специфично акустично предназначение са водещи при дизайна им. Това са зали за акустични и електро- акустични концерти, театрални и оперни изпълнения, конферентни и такива със смесено предназначение. Една от основните задачи при изграждането на подобни съоражения е  дефиниране на точното предназначение на залата. Често желанията на инвеститорите е залите да бъдат многофункцинални, което технически е постижимо, чрез изпълнение на променлива акустика. Трябва да се има впредвид, че променливата акустика е причина за сериозно увеличение в себестойността на залата и времето за реализиране на проекта. Предимството на такъв тип зали е , че те предоставят възможност за по пълноценно запълване на графика им. 

За да бъде успешен подобен проект е задължително условие още на етап предварително проучване да се работи с професионална акустична компания, за са бъдат отчетени редица съществени фактори, които биха влияли върху крайния резултат и себестойността. Важни фактори са: външните шумови източници, местоположение и конструктивни възможности за сградата, функция, покриване на съответните стандарти, рентабилност на инвестицията, оценка на риска и технологичност на проекта.

DECIBEL има редица успешни проекти и реализации, както на профилирани, така и на многофункционални зали, който можете да разгледате тук и да се обадите за консултация с наш специалист.

Свързани продуктови групи

Свързани проекти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.