1. Начало
  2. »
  3. Доставки

Доставки

Условия за получаване на поръчка

Фирма Децибел предлага на клиентите си  възможност да получат своите поръчки директно от нашия офис или чрез доставка посредством лицензирана куриерска фирма. Доставката не е включена в цената на предлаганите продукти и системи.

1. Взимане от наш офис - при взимане на поръчка от наш офис, клиентът е необходимо да уточни предварително ден и час, когато желае да получи материалите си. При плащане по банка, е нужно клиентът да носи платежно нареждане, когато плащането е извършено преди по-малко от 24 часа от деня на взимане на поръчката.

2. Доставка до адрес - При заявка на услугата доставка до адрес е необходимо да се посочи начин на плащане - наложен платеж или банков превод (при плащане по банка по-малко от 24 часа от деня на доставката е необходимо клиентът да предостави копие на платежно нареждане). Преди потвърждение на услугата доставка Децибел предоставя информация относно сроковете и цената на услугата. След потвърждение на стойността и сроковете на доставката е необходимо клиентът да предостави имена, телефон и точен адрес или да посочи офис на куриер, където желае да получи поръчката си. 

Ако клиентът, или лице, което е посочил не бъде намерен на посочения адрес, поръчката му се пренасочва от куриера към офис на куриерската фирма. Ако заявката не бъде потърсена от клиента, или трето, упълномощено от него, лице в срок от седем работно дни то тя се счита за невалидна.

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.