Референции

"MMG Music потвърждава доброто изпълнение от страна на DECIBEL и изразява високата си оценка за работата им.

Без колебание препоръчваме DECIBEL."

Борислав Гигов
Собственик
MMG Music

'Нашият екип е убеден че фирма DECIBEL напълно заслужава доверието на бъдещите си клиенти, поради натрупания опит, видимите постигнати резултати и високото качество на предлаганите от тях услуги."

Александър Червенков
Алумина Елит ООД

"Решението което получих беше финансово оправдано, извършено прецизно, а постигнатият резултат-ефективен."

Eмил Александров

"Фирма DECIBEL демонстрира изключителен професионализъм и ангажираност за постигане на максимална ефективност и надеждност в предложеното от тях акустично решение, което в крайна сметка доведе до желания резултат."

Антоанета Ненова
ФронтПийк трейдинг

"Решението, което получихме от DECIBEL беше оптималния за нас вариант- освен ефективно и икономически изгодно. Монтажът беше извършен прецизно, бързо и чисто."

Радостин Николов
Собственик
R&R Apartments

"Фирмата даде акуратното решение благодарение на високия им професионализъм, изпълнението по договора беше изпълнено експедитивно и качествено, за което ние даваме нашите референции за фирма DECIBEL."

Каммартон България

"Доволна съм от постигнатия резултат, кооперативността и бюджета, в който успяхме да влезнем.

Препоръчвам фирмата и нейния собственик като надеждни партньори, заради подхода, отношението и добрия краен резултат, който постигнаха, въпреки трудностите."

Мария Соколова- Попдончева
управител
"Соколов" ООД

"Те ни предложиха оптималния за нас вариант, съобразявайки се с нашия бюджет и изисквания, бяха гъвкави,....препоръчваме на драго сърце."

Б. Анчева
Маркетинг директор
Парк Хотел Москва АД

"Company DECIBEL has proved to be highly competent, adaptable to the challenges that the project faced and over- achieved the initially agreed result." 

Shota Khizanishvili
Director
LLC "Tbilisi City"

"Благодаря:

- за професионализма
- за проявената отзивчивост
- за това, че върна спокойствието в дома ми."

Рефереция за д-р инж. Цветан Недков

Лили К.
собственик
частно жилище

"За новото ми студио в град София съм използвал акустични дифузори от DECIBEL и съм много доволен както от акустичните резултати, така и от дизайна на продукта!... Благодаря Ви!"

Aristos Constantinou
Мениджър
Avocal Productions

"За нас DECIBEL е предпочитан партньор в случаите,  които изискват прецизни и адекватни технически решения в областта на шумозаглушаването..."

Х. Ацинов
Зам. изпълнителен директор
АК Магнит АД

През изминалата 2015 г. Децибел ООД извърши акустична обработка на три от нашите конферентни зали. След акустичното третиране, нашите зали отговарят на световните изисквания по отношение на звуковите параметри. Благодарим Ви за бързината и качествено на извършената услуга.

 

Иван Розенов
Мениджър
Interoute Bulgaria, Аудио-Видео отдел

"Препоръчваме инж. Цветан Недков от DECIBEL, като сериозен, коректен и надежден партньор, притежаващ възможности да се справи успешно с всички предизвикателства... с гарантирано качество и бързина."

Христо Киров
собственик
Сити Марк ООД

"Препоръчваме инж. Недков от DECIBEL като сериозен, коректен и надежден партньор, притежаващ реални възможности да изпълни конкретни задачи на акустични проблеми."

инж. Валери Дойчинов
Управител
К енд К Инженеринг ООД
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.