Референции

Тъй като качеството на продуктите на DECIBEL и условията на доставка бяха впечатляващи, ние ги препоръчваме с увереност за решенията и тяхната наличност.

Dan Nita
Ръководител проект
AGGREKO SOUTH EAST EUROPE SRL

DECIBEL  спази всички наши изисквания за продукти и доставка, ние уверено ги препоръчваме за техните решения и за доброто сътрудничество, което имахме по време на първия ни проект.

Хайнал Хунор
Директор
KESZ Constructii Romania Srl

Сключихме договор с DECIBEL за управление на проекта, както от акустична, така и от естетическа гледна точка. Силно препоръчваме техния опит, планиране и изпълнение.

David Gresham
Изпълнителен директор
Звукозаписна компания David Gresham

"MMG Music потвърждава доброто изпълнение от страна на DECIBEL и изразява високата си оценка за работата им.

Без колебание препоръчваме DECIBEL."

Борислав Гигов
Собственик
MMG Music

'Нашият екип е убеден че фирма DECIBEL напълно заслужава доверието на бъдещите си клиенти, поради натрупания опит, видимите постигнати резултати и високото качество на предлаганите от тях услуги."

Александър Червенков
Алумина Елит ООД

"Решението което получих беше финансово оправдано, извършено прецизно, а постигнатият резултат-ефективен."

Eмил Александров

"Фирма DECIBEL демонстрира изключителен професионализъм и ангажираност за постигане на максимална ефективност и надеждност в предложеното от тях акустично решение, което в крайна сметка доведе до желания резултат."

Антоанета Ненова
ФронтПийк трейдинг

"Решението, което получихме от DECIBEL беше оптималния за нас вариант- освен ефективно и икономически изгодно. Монтажът беше извършен прецизно, бързо и чисто."

Радостин Николов
Собственик
R&R Apartments

"Фирмата даде акуратното решение благодарение на високия им професионализъм, изпълнението по договора беше изпълнено експедитивно и качествено, за което ние даваме нашите референции за фирма DECIBEL."

Каммартон България

"Доволна съм от постигнатия резултат, кооперативността и бюджета, в който успяхме да влезнем.

Препоръчвам фирмата и нейния собственик като надеждни партньори, заради подхода, отношението и добрия краен резултат, който постигнаха, въпреки трудностите."

Мария Соколова- Попдончева
управител
"Соколов" ООД

"Те ни предложиха оптималния за нас вариант, съобразявайки се с нашия бюджет и изисквания, бяха гъвкави,....препоръчваме на драго сърце."

Б. Анчева
Маркетинг директор
Парк Хотел Москва АД

"Company DECIBEL has proved to be highly competent, adaptable to the challenges that the project faced and over- achieved the initially agreed result." 

Shota Khizanishvili
Director
LLC "Tbilisi City"

"Благодаря:

- за професионализма
- за проявената отзивчивост
- за това, че върна спокойствието в дома ми."

Рефереция за д-р инж. Цветан Недков

Лили К.
собственик
частно жилище

"За новото ми студио в град София съм използвал акустични дифузори от DECIBEL и съм много доволен както от акустичните резултати, така и от дизайна на продукта!... Благодаря Ви!"

Aristos Constantinou
Мениджър
Avocal Productions
  1 / 2 
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.