ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Сектори
  4. »
  5. Звукоизолация и акустика за заведения

Звукоизолация и акустика за заведения

Звукоизолация и акустика за заведения

Едно от основните изисквания към нощните клубове е да имат качествен звук и съществременно да не замърсяват шумово околното пространство. Постигането на тези две условия всеки път е изключително предизвикателство и натрупания опит на DECIBEL в стотици такива проекти по целия свят гарантира запомняща се визия и постигането на резултатите с оптимални бюджети.

Ресторантите са места за срещи и социализиране, на които освен добрата храна и приятната обстановка, от изключително значение е и акустичния комфорт. Шума, който създават многото хора събрани на едни място, конфиденциалността на разговорите, както и музикалния фон са три противоположни аспекта при разрешаване на акустичната задача в ресторантите и заведенията. Успеха се крие в баланса между трите, за който DECIBEL има свое уникално ноухау придобито при изработката на множество такива проекти. Задълбочения анализ и подход в правилния подбор на активни и пасивни системи за контрол на шума и звука са характерни за почерка на DECIBEL. 

В секция проекти, можете да разгледате всички изпълнени от нас емблематични заведения в страната и чужбина.

Свързани продуктови групи

Свързани проекти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.