ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Сектори
  4. »
  5. Звукоизолация и акустика за студия

Звукоизолация и акустика за студия

Звукоизолация и акустика за студия

Новите технологии и съвременните акустични материали способстват развитието на модерния DJ-инг и продуцентство. Най- важното за всеки артист, който твори в студио е да чува създадените звуци, така както би ги чул на сцената при изпълнение. Предизвикателсвото в акустиката се състои в това, че обикновено студията и музикалните стаи звучат по съвсем различен начин от големите открити или закрити зали, където се случват изпълненията. Не рядко изпълнителите не успяват да разпознаят собствените си творби, когато излезнат на сцена, а помещението, в което са творили не е било добре акустично третирано. За да се избегне този проблем е необходимо да се обследва помещението, да се дефинира типа музика и интрументите, както и къде ще се изпълнява по-късно музиката и как трябва да звучи по време на изпълнението. В зависимост от тези критерии ние предписваме най- подходящите акустични решения и как те да бъдат поставени за постигане на желания ефект и атррактивен дизайн.

От друга страна професионалните студиа, все по- весто се изграждат с цел смесено ползване. Т.е. да съчатават звукозаписни, прослушвателни, стуадиа за мастеринг и миксинг, за дублаж и живи излъчвания. Това от една страна е икономически и бизнес обосновано, но от друга е предизвикателство от гледна точка на акустика и звукоизолация. В нашето портфолио има множество подобни изпълнени проекти, с постигнати резултати и фантастичен дизайн, който са донесли на своите собственици качествени продукции, доволни клиенти и успех в бизанеса.

Освен акустичното третиране и звученето на едно студио е важна и неговата звукоизолация, така че то да може да се ползва по всяко време, без това да пречи на останалите обитатели на сградата, в която се намира студиото. За анализ и проектиране на оптимална звукоизолация ДЕЦИБЕЛ използва специализирани софтуери и съвременни висококачествени решения. След изпълнение на проекта ние верифицираме постигнатите резултати с измервания и доказваме проектните стойности заложени, като изисквания на клиента.

Ако и Вие планирате изграждане или модернизиране на Вашето студио, обърнете се към нас, за да получите оферта и професионална консултация.

Свързани продуктови групи

Свързани проекти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.