ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Сектори
  4. »
  5. Шумоизолация и акустика за индустриални помещения

Шумоизолация и акустика за индустриални помещения

Шумоизолация и акустика за индустриални помещения

Високите нива на шум в индустрията, носят със себе си и сериозни финансови разходи за предприятията. При работа на шумни места над 85 dB, концентрацията на работещите спада с над 60% и се повишава вероятността от грешки и брак на стоките/ услугите.  

Това е и една от основните икономически причини, да се използват пасивни звукоизолационни системи за намаляване на шума. 

Шумоизолационните ни кабини и бариери са проектирани да бъдат едновременно ефективни и лесни за монтаж, като не пречат на достъпа и обслужването на оборудването в и около тях.

Нашите шумоизолационни съоръжения се проектират, така че да не преечат на въздушния поток, охлаждането и зареждането на съоръженията. Към тях могат да бъдат изпълнени шумоизолационни механизирани врати и наблюдателни отвори.

Екипа на DECIBEL има собствено разработена методология за оценка на ефективността на инвестицията в звукопонижаващи системи, която отчита периода на възвръщаемост на  направената в шумопонижаване инвестиция. 

За консултация и решение на Вашия казус с шума, моля, свържете се с нас в секция контакти.

Свързани продуктови групи

Свързани проекти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.