ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Работа при нас

Работа при нас

Искате да се присъедините към нашия екип?

DECIBEL е една от най- динамично развиващите се компании в сферата на звукоизолациите и акустиката в света. 

Екипа ни се състои от хора с чувство за отговорност и желание за постигане на резултати. Ние смятаме, че предприемаческия дух е ценност и подкрепяме новаторството и всяка добра бизнес идея. 

Отделите в компанията са обособени, както следва: търговски отдел (локален и международни пазари), инженерен отдел (инженеринг, консултации, прокетиране и разработки), отдел производство (производство, снабдяване и логистика), отдел маркетинг (реклама, уеб и социални мрежи) и администрация и финанси (финанси и счетоводство).

Ако, Вие желаете да се присъедините към екипа на DECIBEL, моля изпратете своето CV и мотивационно писмо с обосновка защо желаете да станете част от DECIBEL, като опишете каква е Вашата мечтана позиция и в кой отдел на contact@decibel.bg

Текущи отворени позиции можете да разгледате в профила на DECIBEL в JOBS.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.