Отворена Стажантската Позиция:

Към момента имаме възможност да предложим една стажантска програма за студент от специалност "Интериорен дизайн" и/ или " Архитектура". 

Стажантската програма ще е с продължителност 3 месеца.

По време на стажа, стажанта ще получи знания в дисциплина звукоизолация и акустика и ще работи в тясно сътрудничесто с инженерния, производствения и маркетинговия отдел на компанията. 

Основните задачи, поставени пред стажуващия, ще са за изработване на 3D интериорни модели/ проекти и рендери на жилищни, специализирани и индустриални обекти, в които са имплементирани съответстващи продукти от фирменото портфолиопредварителнозададени на сесия с водещия стажа.

Изработените проекти по време на стажа ще бъдат използвани за илюстриране на приложението на продуктите и решенията от портфолиото на DECIBEL, в България, Европа и Азия. 

По време на стажа няма задължителни office hours", което дава възможност на стажуващия да изработва задачите си от вкъщи, да посещава лекциите си и да идва на супервизия и трейнинги за продуктите и приложението им, в предварително уговорени сесии. 

След завършване на стажа и оценка на качеството на извършените задачи, стажанта би могъл да получи предложение за постоянен трудов договор с DECIBEL

Стажа е платен.

За да бъде поканен кандидата на интервю е необходимо да изпрати CV, мотивационно писмо и портфолио с проекти на: diana@decibel.bg 

Крайна дата за кандидатстване по програмата: 31.01.2019

Защо DECIBEL?

DECIBEL е инженерна компания, предлагаща иновативни продукти и решения за звукоизолация и акустика.

DECIBEL е създадена през 2012 година от сплотен екип от млади инженери с докторска степен по акустика, търсещи нов подход къмконвенционалните решения за звукоизолация.

Специализирани сме в работа с жилищни и индустриални сгради, кина, офиси и други специфични обекти, както и в изготвяне на акустични решения за архитекти, инвеститори, организации за управление на проекти, строителни фирми, частни и държавни организации.

Нашата компания разполага със собствена фабрика и лаборатория, които произвеждат тествани и сертифицирани материали. Само така можем да гарантираме очакваното високо качество на нашите звукоизолационни и акустични продукти.  

Нашата цел е проектиранеторазработването и постигането на звукоизолационни решения, които да подобрят значително автентичнатаатмосфера на жилищните и работни места на нашите клиенти. Затова обръщаме специално внимание на връзката ни с тях и щателно следим целия процес на работа – от проектирането, до завършването му. По този начин можем да създадем и поддържаме ползотворна връзка с нашите клиенти, защото осъзнаваме че всеки проблем с шума изисква специфичен подход към разрешаването му. Ние знаем, че традиционните методи за звукоизолация и акустика не са достатъчни за постигането на желания ефект. Затова създаваме собствен микс от класически и съвременни материали, които надхвърлят очакванията на нашите клиенти.