1. Начало
  2. »
  3. Сектори
  4. »
  5. Звукоизолация и акустика за хотели

Звукоизолация и акустика за хотели

Звукоизолация и акустика за хотели
ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ ВЪВ ВРЪЗКА С
Звукоизолация и акустика за хотели

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Основната функция на хотелите е те да бъдат използвани от гостите си за почивка и релакс. За да се постигне това съответният хотел трябва да срещне техните нужди и желания. Това се състои в множество фактори като подходящ интериор, спокойна локация, приятна гледка и, разбира се, тихи помещения.

Като съоражения за временно пребиваване, хотелите винаги се обитават от различни хора с различен начин на живот. Оплакванията от шум, идващ от съседната стая или кънтене в отворените помещения, като конферентни зали и рецепция са често срещани, в нашата практика.

В случай, че хотела е част от международна верига, то стандартите за акустика и звукоизолация, обикновено са заложени в изискванията на веригата. DECIBEL е специалист в постигането на изискванията с оптимална загуба на пространство, чрез прилагане на своите тънкостенни шумоизолационни системи, както и инженеринг, производство и монтаж на високоефективни заглушителни мерки за оборудване и съоръжения свързани с нуждите на хотела.

В случай, че предварително зададени мерки липсват, DECIBEL може да определи какви звукоизолцаионни и акустични подобрения трябва да се изпълнят с цел, да се постигне по- високо ниво на конфиденциалност, комфорт и използваемост на съоръженията в хотела.

През последните 10 години DECIBEL е предпочитан парньор по всички въпроси с шума на веригите Marriott, Hilton, Sheraton, Radisson, в Европа и Азия.

Свързани продуктови групи

Свързани проекти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.