ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Сектори
  4. »
  5. Шумоизолация и акустика за здравния сектор

Шумоизолация и акустика за здравния сектор

Шумоизолация и акустика за здравния сектор

Здравните заведения често са пълни с  хора по всяко време на деня и нощта. Ефективното намаляване на шума в болниците може да доне облекчение и комфорт на медицинския персонал, пациентите и техните посетители. Ние предлагаме различни продукти и акустични решения за намаляване на звуковото налягане в здравни заведения.

Нашите звукоизолационни и акустични продукти са идеални за намаляване на реверберацията в стаите за пациенти и общите части, както и за изолиране на шума между стаите за пациенти, стаите за прегледи и стаите за консултации. Ние също така предлагаме системи за маскиране на звук, които помагат да се маскира разбираемостта на конфиденциални разговори.

Всички препоръчани продукти за здравния сектор отговарят на всички санитарни изисквания. Ние можем да ви помогнем да изберете подходящите продукти, които да отговарят на вашите специфични нужди.

Свързани продуктови групи

Свързани проекти

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.