ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Гаранции

Гаранция за ефективност на предписаните шумоизолационни системи

Гаранция за ефективност на шумозилолационните системи се предоставя в случай, че бъде изготвен проект по звукоизолация от инженерния отдел на Децибел AД.

Проекта по шумозолация съдържа:

  • Измервания на звукови нива генерирани при помещение – източник и преминали при помещение–приемник в настоящо положение.
  • Изчислителни стойности на очаквано шумопонижаване с определен реверанс, след реализиране на предписана шумоизолационна система.
  • Измервания на звукови нива генерирани при помещение – източник и преминали при помещение–приемник след реализиране на шумоизолационната система.

Гаранционни срокове за извършени строително-монтажни работи

Минималните гаранционни срокове за извършени строително-монтажни работи са определени от Наредба №2 от 31юли 2003 г. са между 18 и 36 месеца в зависимост извършените строително монтажни работи съгласно Наредба №2 от 31 юли 2003 г. на МРРБ за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти.

Гаранция на продуктите на Децибел AД

„Децибел“ ООД гарантира качеството на произвежданите и предлагани от нея продукти, в съответствие с изискванията на глава четвърта от Наредба №2 от 31 юли 2003 г. на МРРБ.

Настоящата гаранция покрива всички дефекти на суровините, материалите и цeлостта на  закупения материал от „Децибел“ ООД, възникнали вследствие на правилна и отговаряща на стандартите експлоатация и съхранение.

Гаранцията не покрива: дефекти, предизвикани от небрежно транспортиране (ако материалът, не е транспортиран от представител на „Децибел AД“), съхраняване, разглобяване, механичнo пренатоварване, неправилно използване; поправки от потребителя или трети лица; експлоатационни дефекти (замърсени от потребителя или трети лица) ; неправилен монтаж на материала( ако не е монтиран от оторизиран монтажник от „Децибел AД“)

При представяне на материалите за рекламация, купувачът трябва да представи документи издадени от “Децибел” AД удостоверяващи покупката му.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.