ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Услуги
  4. »
  5. Персонална симулация

Персонална симулация
Персонална симулация

Провеждане на аудио симулация на място за установяване на нужната степен на шумоизолация

Целта на провежданата симулация е клиентът да придобие реална представа ( да чуе ) ефекта от различните варианти на шумоизолиране и сам да избере най-подходящия за него, като баланс между ефект и цена.

Симулацията се провежда за около 60 мин., в които инженер-акустик ще въведе на място в специализиран софтуер размерите и геометрията на Вашето помещение, и ще бъде изчислено какво е настоящето ниво на шума. Този шум се генерира през разнопосочен излъчвател, след което, чрез добавяне на различни звукоизолационни решения, в софтуера клиентът ще чуе различната степен на звукоизолация, която може да се постигне в неговото помещение. След като бъде уточнена и избрана идеалната за клиента система в рамките на 3 работни дни тя се остойностява и може да бъде поръчана. 

Аудио симулациите на място се провеждат след предварително записан час и се таксуват спрямо актуалната ценова листа на Децибел ООД за записване и повече информация за персоналната аудио симулация моля обадете се на 0889 437 847 или пищете на contact@decibel.bg

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.