ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Персонална симулация
Персонална симулация

Провеждане на аудио симулация на място за установяване на нужната степен на шумоизолация

Целта на провежданата симулация е клиентът да придобие реална представа ( да чуе ) ефекта от различните варианти на шумоизолиране и сам да избере най-подходящия за него, като баланс между ефект и цена.

Симулацията се провежда за около 60 мин., в които инженер-акустик ще въведе на място в специализиран софтуер размерите и геометрията на Вашето помещение, и ще бъде изчислено какво е настоящето ниво на шума. Този шум се генерира през разнопосочен излъчвател, след което, чрез добавяне на различни звукоизолационни решения, в софтуера клиентът ще чуе различната степен на звукоизолация, която може да се постигне в неговото помещение. След като бъде уточнена и избрана идеалната за клиента система в рамките на 3 работни дни тя се остойностява и може да бъде поръчана. 

Аудио симулациите на място се провеждат след предварително записан час и се таксуват спрямо актуалната ценова листа на Децибел ООД за записване и повече информация за персоналната аудио симулация моля обадете се на 0889 437 847 или пищете на contact@decibel.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.