ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Кънтене в IT офис

Кънтене в IT офис
Кънтене в IT офис
Кънтене в IT офис
Кънтене в IT офис
Кънтене в IT офис

 „А-Лайн“ е фирма, оперираща в сферата на ITSequrity. Локацията на новия им офис е София, България. При създаването на приятна работна среда за персонала, фирмата установява силен проблем със звука в две от работните помещения. Той се състои в изключителни високи нива на реверберация.

„А-Лайн“ идентифицира възникналия проблем и разбира опасността той да попречи на работната среда в помещенията. За целта компанията се обръща към DECIBEL за решение.

Изпратено е запитване за акустично третиране с дизайнерска насоченост на две офис помещения. DECIBELреагира бързо и изготвя индивидуален проект за няколко вида третиране на таван и стени. По време на планирането и изготвянето на оферта се налагат няколко посещения на дадената локация с цел максимално бързо изпълнение на зададената поръчка.

Стените на двете офис помещения са третирани с 53 панела с акустичен текстил 50х50х5см. На таваните са инсталирани 10 броя хоризонтални бафъли с размери 100х50см.

Целия проект DECIBEL успява да планира и изпълни за краткия срок от една седмица, което оставя клиентът доволен.

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.