ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Шумоизолация на системата за изсмукване на въздух

Шумоизолация на системата за изсмукване на въздух
Шумоизолация на системата за изсмукване на въздух
Шумоизолация на системата за изсмукване на въздух
Шумоизолация на системата за изсмукване на въздух
Шумоизолация на системата за изсмукване на въздух
Шумоизолация на системата за изсмукване на въздух
Шумоизолация на системата за изсмукване на въздух

Фирмата за търговия на едро и извършване на услуги - Steyr-Werner Technischer Handel GmbH е представена в Австрия за своите клиенти с 8 технологични и сервизни центъра, директни продажби и уеб магазин.  С оборот от над 50 милиона евро, Steyr-Werner Technischer Handel GmbH е водеща компания в техническата търговия в Австрия.  През годините компанията се е развила и в специализирала по управление на C-части, което оптимизира процесите на закупуване и логистика на своите клиенти.  Освен това Steyr Werner е и водещ производител на хидравлични маркучи за индустрията.

Производственото хале за хидравлични маркучи е с площ около 2000 м².  В него гумените маркучи се нарязват, конфигурират и сглобяват според спецификациите на клиента.  Система за изсмукване на въздух в задния край на залата гарантира, че мръсният въздух, който създават машините, се извежда и извежда навън.  Тази смукателна машина генерира постоянен звук при много ниски честоти, което има много разрушителен ефект върху служителите в производствения процес.  Комуникацията между работните станции беше нарушена и концентрацията на служителите очевидно намаляла през деня.

Ръководителят на безопасността и качеството на работа в Steyr Werner е направил собствено проучване за компании, които могат да анализират и решават проблеми с шума.  В следствие на това, те се свързват с DECIBEL в Австрия.  Steyr Werner беше особено ентусиазиран от  подхода на DECIBEL – анализ, концепция, продукти, монтаж, измерване.

DECIBEL анализира ситуацията.  Беше изготвена концепция, в която на клиента беше представена презентация на подобренията, които ще бъдат направени след монтажа на новия корпус, още преди направената поръчка.  Самият корпус беше овладян с помощта на метално-перфорирани панели, ревизионна врата и два вентилатора за охлаждане на системата за извличане.  Инсталацията криеше предизвикателства, тъй като съществуващите светлинни ленти и вентилационни тръби трябваше да бъдат взети предвид чрез вдлъбнатини в метално-перфорираните панели.

Още по време на монтажа служителите от Steyr Werner се обърнаха към служителите на DECIBEL с думи на признателност.  Подобрението беше ясно чуто.  С намаление с повече от 12 dB целта беше явно надхвърлена.  Надяваме се, че служителите ще се чувстват още по-комфортно и Steyr Werner ще им предложи още по-привлекателна работна среда.

Свързани продукти

Шумоизолационна щора DECIBEL AL®

DECIBEL AL® е една от иновациите на DECIBEL за изолация на чилъри и въздуховодни системи. Шумо изолационните щори DECIBEL AL® е идеално решение за места, които изискват вентилационни жалузи със звукоизолация от 11 до 21 dB, ниско въздушно съпротивление и минимални дълбочини на монтаж. Това е външна щора за стена със шумозаглушител, комбинирани в един продукт. Звукоизолиращата щора DECIBEL AL е проектирана така, че да може да бъде интегрирана във всякакви архитектурни стилове и/ или комбинации от цветове. Шумоизолационният бокс със звукопоглъщащи щори модел DECIBEL AL® се използва, когато не могат да бъдат инсталирани обикновени шумозаглушители. DECIBEL AL® се изработва от поцинкована или прахово- боядисана метална рамка и модулни части, включващи звукоизолиращи и звукопоглъщащи лицеви панели. Крилата са изработени от поцинкована ламарина с финиш от перфорирана ламарина и пълнеж от звукопоглъщащ материал.   Шумо изолиращите щори DECIBEL AL® са разработени специално за използване в случай, при които през жалузи трябва да преминава голямо количество въздух и където мястото за монтаж е ограничено. Това включва корпуси, захранващи блокове и системи за охлаждане / отопление. Произвеждат се два стандартни размера звукоизолиращи щори DECIBEL AL® (300 и 600) , всеки със свои собствени свойства по отношение на звукоизолацията, дълбочината на монтаж и обема на въздуха. DECIBEL AL® може да бъде произведен и в нестандартни рамери. Стандартни размери на DECIBEL AL® 300 х 1000 х 1000 mm.;600 х 1000 х 1000 mm.;(възможност за производство на нестандартен размер) Материал: Поцинкована ламарина;Перфорирана ламарина;Звукопоглъщащ акустичен материал;Алуминий Финиши и цветове : по RAL Предимства: Минимална инсталационна дълбочина;Лесна инсталация;Устойчив на сняг и дъжд; Монтаж: Чрез директно закрепяне с винтове или посредством съпътстваща рамка;Спецификата на монтажа се определя от техническите особености на проекта. 42334234234

Шумоизолационна щора DECIBEL AL®

Шумоизолационен бокс Decibel Silencer

Шумоизолационният бокс със звукопоглъщащи щори, модел DECIBEL LW REG служи за намаляване на шума, предизвикан от индустриални машини, като отоплителни и вентилационни системи, компресори или въздуховоди. Високоефективният шумозаглушител е съвкупност от две технологии - на хелмхолцов и мембранен резонатор. DECIBEL LW REG се изработва от поцинкована или прахово-боядисана метална рамка и модулни части, включващи звукопонижаващи и звукопоглъщащи лицеви панели. Крилата са изработени от поцинкована ламарина с финиш от перфорирана ламарина и пълнеж от звукопоглъщащ материал. За повече информация относно продукта, моля свържете се с нас на sales@decibel.bg.   Звукоизолационен продукт DECIBEL LW REG се използва за намаляване на шума на: - Отоплителни и вентилационни системи - Компресори и въздуховоди   Стандартни размери на шумоизолационния бокс със звукопоглъщащи щори модел DECIBEL LW REG: 1560 x 2000 x 1500 mm 1200 x 1940 x 1500 mm 1000 x 1600 x 1200 mm * изпълнение на модела е възможно и в размери по поръчка42334234234

Шумоизолационен бокс Decibel Silencer

DECIBEL ENCLOSURE шумоизолираща кабина

За намаляване на шума от работещи машини като чилъри и генератори, DECIBEL създаде високоефективна кабина, чиято цел е да бъде инсталирана около машини и съпръжения, като по този начин да елиминира шума, идващ от тях. Шумоизолиращата кабина на DECIBEL е предназначена за предпазване на работниците от шум, генериран по време на работа. В индустриални условия шумът от оборудване често надхвърля границите за безопасност на слуха. Също така възпрепятства комуникацията между работниците. Кабината на DECIBEL е ефикасен начин за решаване на проблеми от подобно естество. Всички звукоизолационни кабини на DECIBEL, могат да бъдат персонализирани, сглобявани и разглобявани, според особеностите на оборудването и нуждите.   За да се постигне максимално намаляване на шума от отворите на шумозаглушителната кабина, DECIBEL разработи CHOFF-KA. Стоманеният механизъм в началото на шумозаглушителя спомага за премахване на отворената зона и следователно за предаване на шум, но в същото време все още предлага достъп до затворената машина. Основната причина за избора на стомана вместо конвенционалната гума е да се осигури по-добро намаляване на шума благодарение на по-голямата маса и много по-голямата износоустойчивост на материала. DECIBEL разработва и предлага освен опционални заглушители CHOFF-KA за инсталиране при входa и изходa на кабината, също така електрически и механични компоненти на системата, както и възможност за пълно персонализиране на заграждението според специфични изисквания от страна на клиента. При желание електрическите и механични компоненти могат да бъдат инсталирани в конструкцията на панела за постигане на естетическа визия.42334234234

DECIBEL ENCLOSURE шумоизолираща кабина
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.