Перфориран акустичен панел - Circulo™

Описание на продукта

Circulo™ Panel е перфориран акустичен панел, тестван и създаден от DECIBEL и гост дизайнер JChernaev. След многобройни акустични тестове и симулации екипът от инженери на DECIBEL, достига до оптималната форма, ширина и дълбочина на прорезите на лицевата плоскост, която да осъществи максимално звукопоглъщане на 400Hz. Дизайнът е осъществен на база направените акустични тестове и съчетава модерна стилизирана композиция на звукова вълна с цвета на класически дъбов фурнир. 

Модерният и стилен Circulo™ е подходящ за съчетание, както в съвременни еклектични интериори, така и в по - класически и непринудени стилове. Тънките прорези на лицевата плоскост, осветени от изкуствена или естествена светлина, хвърлят допълнителни сенки върху основата, допринасяйки за оптическата илюзия на дълбочината на концентричната перфорация. Панелът може да се монтира като единичен елемент или в композиция, така че да оформи цели стени или пана. Елегантният му дизайн създава изключителни визуални ефекти върху стените, на които е монтиран.

Приложение и монтаж

Перфорираните акустични панели са подходящи за акустично третиране на заведения, търговски площи, хотели, офиси, концертни зали и класни стаи. Акустичното третиране с перфорирани акустични панели подобрява акустичния комфорт в помещенията и ги прави по - приятни за обитаване или престой.

Circulo™ Panel е подходящ за употреба в помещения на закрито както по стените, така и по тавана.

При монтаж на панела, чрез директно лепене е необходимо предварително почистване на стената с влажна кърпа. Лепилото за монтажа е полиуретаново монтажно лепило, налично за поръчки от DECIBEL.

DECIBEL предлага и специална монтажна система прикрепена към гърба на панела, която улеснява монтажа и спестява от времето за съхнене. За монтажа не се изискват специфични умения.

За да поръчате и разгледате цените натиснете ТУК

 

 

Коефициент на звукопоглъщане

Техническа информация

МатериалMDF с естествен фурнир; технически полиуретан
ЦвятБял мат или естествен дъбов фурнир
Размери500 х 500мм
Дебелина 57мм
Тегло2,14кг на панел
Перфорация 10,00 %
Монтажстени и тавани; директно лепене или окачваща система

Circulo панел се предлага в следните цветове

Галерия

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.