GLL - 3D™ акустични панели

Описание на продукта

GLL™ са дизайнерски триъгълни акустични панели специално създадени за подобряване на акустичната среда в офиси, конферентни зали, хотели и заведения.
Естетическата стойност на GLL™, съчетана с високи звукопоглъщащи параметри, го превръщат в идеален избор за интериора на училища и университети, телевизионни студиа, дискотеки и др.
Скулптурната изразителност на серията, подчертана от изкуствено или естествено осветление, позволява създаването на акцентни пана в интериора, граничещи с  произведения на изкуството.
GLL™ серията се състои от 5 елемента: разновидности на триъгълник. GL1, GL2, GL3, GL4, GL5, които могат да се комбинират в безбройни ефектни геометрични и цветови композиции, подходящи за различни интериорни стилове. 

Дизайна на линията е специално разработена от студио Thinkforward за DECIBEL през 2014г.

 

Приложение и монтаж

Акустичните панели GLL™ на DECIBEL са направени от технически полиуретан с плътност 18 - 30 и покритие от акустичен текстил. Акустичният текстил допринася за доброто звукопоглъщане на панелите, превръщайки ги в идеално решение за помещения, където има необходимост от акустично третиране и естетична визия.

Акустичните пана  GLL™ са лесни за монтаж,  чрез директно лепене с монтажно лепило. За монтажа не се изискват специални умения.

Поддържат се лесно, чрез забърсване с влажна кърпа или мек препарат за почистване на текстил.

Линията GLL™ с акустичен плат е налична в 22 стандартни цвята.
Времето за изработка е между 5 и 8 работни дни.

Поръчайте Вашите GLL™ от ТУК.

GLL дава свобода на въображението. GLL вдъхва живот на вашите стени.

 

Коефициент на звукопоглъщане

Техническа информация

Материалтехнически полиуретан; акустичен плат
ЦветовеПанелите се предлагат в 22 цвята
Размери600 x 600 x 840мм
Дебелинаот 30 до 60мм при върха на триъгълника
Тегло0,282кг
Монтажстени, таван чрез директно лепене с монтажно лепило

Свързани проекти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.