Текстилен акустичен панел

Описание на продукта

Звукопоглъщащите акустични панели имат сърцевина от технически полиуретан 18 - 30 и покривен слой от акустичен текстил.

Акустичният текстил допринася за доброто звукопоглъщане на панелите, превръщайки ги в идеално решение за помещения, където има необходимост от акустично третиране и естетична визия. Текстилът на панелите придава уютен и стилен завършек на помещенията, в които се прилагат. Панелите се предлагат в три стандартни дебелини: 30мм, 40мм или 50мм и в 22 различни атрактивни цвята. Акустичните пана са лесни за монтаж, чрез директно лепене с монтажно лепило или на конструкция. Чистотата им се поддържа, чрез забърсване с влажна и чиста кърпа. Текстилът, също така може да се третира с меки почистващи препарати, при необходимост.

 

Приложение и монтаж

Акустичните панели са създадени за употреба в офис помещения (където има кънтене), за облицовка на стени и тавани, в помещения: домашни кина, музикални кътове, звукозаписни студиа и конферентни зали, където се цели добра чуваемост и разбираемост на речта.
Акустичните панели с текстилно покритие са подходящи за употреба в помещения на закрито.
Тези панели могат да се монтират, както по стените, така и по тавана на помещението.
При монтажа на панела, чрез директно лепене е необходимо предварително почистване на стената с влажна кърпа. Лепилото за монтажа е полиуретаново монтажно лепило, налично за поръчки от DECIBEL.
DECIBEL предлага и специална монтажна система прикрепена към гърба на панела, която улеснява монтажа и спестява от времето за съхнене.

За монтажа не се изискват специфични умения.

За да поръчате и разгледате цените натиснете ТУК.

 

Коефициент на звукопоглъщане

Техническа информация

Материалтехнически полиуретан и акустичен текстил
ЦветовеПанелите се предлагат в 22 цвята
Размери1000 х 500мм; 500 x 500мм;
Дебелина 30/40/50мм
Монтажстени, таван чрез директно лепене или на конструкция за растерен таван

Галерия

Свързани проекти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.