Акустичен панел - Wedge Absorber

Предназначение и описание

Това е една от класическите форми на звукопоглъщане, използвана в милиони музикални студиа и стаи за обработване на музика по света. Ефективно намалява негативното влияние на стоящи вълни и флатер ехо в помещенията. Wedge Absorber е “работният кон” при акустичното третиране на всякакви геометрии и обеми на помещения, без да е необходима помощта на професионален акустик. Чрез завъртане на панела в хоризонтална или вертикална посока, може да се променя степента му на звукопоглъщане във високочестотния диапазон и по този начин да се настройва фино звука спрямо желанието на слушателя.

Приложение и монтаж

Акустичният панел Wedge Absorber се използва най-често за репетиционни студиа, домашно кино, звукозаписни и тонрежисьорски помещения,стаи за слушане на музика.

Монтажа на панелите се извършва на стена или таван. Особеното е, че когато се монтира на стени трябва да бъде на височината наслушателя, а когато е на таван - над позицията за слушане.

За да поръчате и разгледате цените, натиснете ТУК

Коефициент на звукопоглъщане

Техническа информация

МатериалАкустична пяна
Плътност28 кг./мᶟ (ISO 845)
Твърдост2.8 kPa (ISO 3386)
Цвят Тъмно сиво
Размери на една плоча45 х 45 см
Дебелина на една плоча4 см
Тегло0,205 кг
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.