Подложка за звукоизолация на ударен шум при дървени подове - Sylwood

Предназначение и описание

Звукоизолационната подложка Sylwood е иновативен и висококачествен продукти, специално създаден да повиши звукоизолацията на подове в жилищни помещения.

Sylwood е тънка, преработена гумена подложка с висока плътност, с добавени коркови гранули, която абсорбира шума от ходене /стъпване в съответствие с местните норми (стандартите за контрол на строителството) за проектиране. Този продукт е специално разработен да отговаря на всякакви изисквания за звукоизолация, при реструктурирането и подобряването на съществуващата настилка, включващи нормална или готова за употреба дървена подова настилка. Sylwood може лесно да се полага директно под дървени подови настилки и детайли.

Sylwood e продукт на италианската фирма производител на специализирани звукоизолационни решения- Isolgomma. Тази подложка е създадена по екосъобразна технология и производствени процеси, които позволяват използването на повече от 92% от рециклирани и /или преработени материали.

Звукоизолационната подложка Sylwood се препоръчва за достигането на точка на стандарт в системата LEED® в кодовата сфера на MR 1.1-1.2-2-3-4-5.

Приложение и монтаж

  • За дървени подове

  • Подходящ за полагане върху съществуващи подове 

  • Монтаж: чрез директно лепене

  • Екологично съобразен

  • Звукоизолиране на съществуващи подове, в съгласие с местните норми за проектиране

  • Подходящ за отопляеми подове

 

За повече информация относно продукта, моля свържете се с нас на sales@decibel.bg.

Техническа информация

Размери на ролка Sylwood 20 м x 1 м
Дебелина Sylwood3 мм
Плътност700 кг./м³
Тегло2.1 кг./м²
Динамична твърдост 225 MN/мᶟ EN 29052/1
Свиване при деформация 10%519 kPa EN 826
Твърдост55 Shore A DIN 53505
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.