Виброизолационен пружинен тампон Decibel 3D

Предназначение и описание

Антивибрационният окачвач Decibel 3D  е един от малкото по рода си, подобни елементи, който може да работи във всяка една от трите координатни оси (x,y,z).

Decibel 3D  е така проектиран, че да поеме импулсивни динамични натоварвания във всяка една от трите посоки. Това му позволява да устои на силни вертикални или хоризонтални удари с минимални деформации.

Поцинкованата метaлна обвивка на Decibel 3D предпазва вътрешните еластични части от корозия и осигурява дълголетие дори и в най-тежки и корозивни условия. Decibel 3D отговаря на високи стандарти за безопасност. Поради уникалния си дизайн, дори в случай на пожар, той запазва своите еластични свойства.

Основният вътрешен еластичен слой е от полиуретанов материал с полузатворена клетъчна структура, който е произведен в Германия от BSF. Пълните механични качества, изпитани в Дрезденския университет, могат да бъдат предоставени при запитване.

Покрива голям диапазон от товари, поради възможността вътрешният еластичен слой да променя плътността и коравината си. Представя възможност товара да се постави под наклон до 150o. Предлага се с три типа накрайник - женски (тип F), мъжки (тип М) и специален горен накрайник (тип SF).

Приложение и монтаж

  • Във военноморската и авиационната индустрия

  • Виброизолация на тръби с фреоново охлаждане

  • Виброизолация на двигатели с високи обороти

  • Виброизолатор на електромотори

  • Окачвач на тонколони(за стена)

  • Противосеизмичен демпфер за машини

Виброизолационният тампон Decibel 3D се предлага в два варианта - за монтаж на под и за монтаж на стена/таван. Инженерният отдел на Decibel е на ваше разположение, за да ви помогне да изберете подходящия тип на Виброизолационен пружинен тампон Decibel 3D за всеки отделен проект.

Видове: виолетов, сив, бежов, тюркоаз и червен.

 

За повече информация относно продукта, моля свържете се с нас на sales@decibel.bg.

Степен на натоварване

Вид Максимално натоварване (кг)
Виолетов 15 кг
Сив 35 кг
Бежов 70 кг
Тюркоаз 140 кг
Червен 200 кг

Коефициент на еластичност Decibel 3D Сив

Коефициент на еластичност Decibel 3D Бежов

Коефициент на еластичност Decibel 3D червен

Галерия