Виброизолационна подложка Vibromat

Предназначение и описание

Виброизолационната подложка Vibromat се използва за намаляване на вибрациите, резултат от работата на машините, с цел да се редуцира звуковото замърсяване, да се намалят рисковете за здравето на хората, които са изложени на шум и вибрации, да се подобри и удължи животът на самата машина и нейната надеждност.

Vibromat е подходящ за полагане под плочи и/или плаващи подове, които да осигурят частично или цялостно изолиране на вибрациите, породени от тежки или по-леки машини и прецизни уреди. Благодарение на неговата специална структура от каучукови фибри и гранули, тази мембрана е изключително ефективна срещу високо и нискочестотните вибрации.

От едната страна плоскостите имат устойчив на късане слой, който ги предпазва при отливането на бетона или от механични повреди.

Антивибрационната мембрана Vibromat се предлага в  размери 1х1 м и дебелина от 10 мм и 20мм.

Приложение и монтаж

Антивибрационната подложка Vibromat се използва за полагане под ротационни машини, двигатели, стругове и тъкачни станове, под компресори и преси, режещи и обработващи машини, климатични инсталации и съоръжения, преработващи въздуха, генератори и импулсни машини. В жилищни условия е изключително подходяща за полагане под перални машини, миялни машини и други битови уреди създаващи вибрации.

Начин на поставяне:

Изолиращата подложка може да се използва като слой, монтиран директно под машината или източника на вибрации, поставен или залепен към подовата настилка; като еластично покритие на фундамента на машината.

В този случай, материалът се полага по основата и стените на фундамента.

Продуктът се предлага в два размера. За да поръчате и разгледате цените натиснете Vibromat 10 мм или Vibromat 20 мм.

За повече информация относно продукта, моля свържете се с нас на sales@decibel.bg.

Техническа информация

Размери1000 x 1000 мм
Дебелина на Мегамат10 мм и 20 мм
Плътност500 кг / м3
Цвятчерен и червен
Монтажплаваща основа чрез директно залепване под основата на пода

Галерия

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.