ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. За нас
  4. »
  5. Новини
  6. »
  7. Българска шумоизолация се продава успешно в Швейцария!

Българска шумоизолация се продава успешно в Швейцария!

Българска шумоизолация се продава успешно в Швейцария!
31.07.2020

MUTE SYSTEM ™ е продукт, разработен и усъвършенстван от екипа на DECIBEL. Основният принцип на действие на системата е използваната електро-механична аналогия маса + пружина + маса.

През 2020г. екипът на DECIBEL представи продукта си MUTE SYSTEM пред две швейцарски фирми. Те са  лидери на местния пазар за акустични материали. Прецизността с която се славят швейцарците ни вдъхнови да създадем друг премиум продукт  който  да удовлетвори високите им стандарти за качество, както  и техните очаквания. Нарекохме премиум продукта DOMINO. 

DOMINO™ e първата линия висок клас панели за акустично третиране и архитектурна акустика на DECIBEL. 

Комбинацията от различните перфорации постига различно звукопоглъщане и отражение. 

Равномерното разпределение на площи в панелите DOMINO™ от отражение и звукопоглъщане, води до по -  равномерно погъщане и отразяване на звуковите вълни. 

Нестандартния дизайн и възможните над 6000 комбинации с панелите от линията DOMINO™ представихме пред инженери, акустици и строители, от които получихме положителни отзиви. Презентацията на безаналоговите ни продукти предизвика интереса на прецизните швейцарци и скоро  след това фирмите станаха наши дистрибутори! Децибел сключи партньорство с местните дистрибутори в Швейцария за дистрибуция, доставка и инсталиране на системи MUTE и DOMINO за  жилищния сектор! 

Ако търсите решения за звукоизолация в Швейцария, моля, свържете се с нас чрез 

ch@decibelinternational.com

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.