1. Начало
  2. »
  3. За нас
  4. »
  5. Новини
  6. »
  7. DECIBEL беше част от MADE EXPO 2019

DECIBEL беше част от MADE EXPO 2019

DECIBEL беше част от MADE EXPO 2019
01.04.2019

Този Март DECIBEL стана част от едно от най-мащабните изложения за строителни материали в Европа - MADE EXPO, в Милано, Италия.

Изложението MADE е най-важното търговско изложение в Италия за строителната индустрия и едно от най-значимите събития в Европа, посветени на архитектурата и строителството.

Изданието на MADE 2019 се фокусира върху качеството на живот, развиващите се аспекти свързани с градската и инфраструктурната регенерация и основните съставки на съвременен живот: комфорт, безопасност, устойчивост и иновации.

Четири специализирани изложения бяха събрани под един покрив, показвайки на посетителите най-доброто, което пазарът може да предложи по отношение на материали, звукоизолация, конструкционни системи, прозорци и врати, решения за облицовки, повърхности, софтуер и хардуер.

Част от изложението стана и международното състезание по архитектура на Archmarathon Architecture, което допринесе за представяне на най-добрите проекти чрез поставяне на 30 национални и международни студия в директна конкуренция в 14 категории.

Също така в изданието тази година имаше и "Фокус върху гостоприемството" чрез поредица от срещи, посветени на хотелиерския сектор, подчертавайки по същество централния характер на връзките между проектиране, архитектура, инженеринг и реконструкция на национално ниво.

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.