ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DECIBЕL внедри лазерно рязане във фабриката си

DECIBЕL внедри лазерно рязане във фабриката си
21.02.2021

В началото на месец Февруари 2021г. DECIBEL внедри оборудване за лазерно CO2 рязане и гравиране на метални и неметални материали. Новата машина ни дава възможност за прецизна обработка на стомана, алуминий, неръждаема стомана и цветни метални листове, както и неметални материали, като пластмаси, стъкло, дърво или керамика, в различни дебелини.

Дизайнерските и инженерни решения, който са в основата на продуктите на DECIBEL, стават на практика неограничени, тъй като лазерното рязане ни дава възможност да изработваме сложни и фини контури с голяма скорост и прецизност. Това оборудване ще  помогне и за намаляване на разходите за производството на не-серийни звукоизолационни и акустични панели за индустрията и обществения сектор. 

Производството на нашите PZP Панели, звукоизолационни кабини и бариери вече освен, че е по- бързо е и много по- прецизно, благодарение на висококачествените ръбове и сгъвки, който лазерната CO2 технология ни помага да направим с изключителна точност. 

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.