ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. За нас
  4. »
  5. Новини
  6. »
  7. DECIBЕL внедри лазерно рязане във фабриката си

DECIBЕL внедри лазерно рязане във фабриката си

DECIBЕL внедри лазерно рязане във фабриката си
21.02.2021

В началото на месец Февруари 2021г. DECIBEL внедри оборудване за лазерно CO2 рязане и гравиране на метални и неметални материали. Новата машина ни дава възможност за прецизна обработка на стомана, алуминий, неръждаема стомана и цветни метални листове, както и неметални материали, като пластмаси, стъкло, дърво или керамика, в различни дебелини.

Дизайнерските и инженерни решения, който са в основата на продуктите на DECIBEL, стават на практика неограничени, тъй като лазерното рязане ни дава възможност да изработваме сложни и фини контури с голяма скорост и прецизност. Това оборудване ще  помогне и за намаляване на разходите за производството на не-серийни звукоизолационни и акустични панели за индустрията и обществения сектор. 

Производството на нашите PZP Панели, звукоизолационни кабини и бариери вече освен, че е по- бързо е и много по- прецизно, благодарение на висококачествените ръбове и сгъвки, който лазерната CO2 технология ни помага да направим с изключителна точност. 

 

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.