ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DECIBEL внедри робот за производството на MUTE SYSTEM

DECIBEL внедри робот за производството на MUTE SYSTEM
31.05.2020

В края на 2020г., DECIBEL внедри робот в производствената си технология, специално създадена за патентованата разработка за шумоизолация -  MUTE SYSTEM второ поколение.

Производствената технология на MUTE SYSTEM, включва няколко етапа на подготвяне, обкантване, дупчене и слепяне на панелите, последвани от окомплектоване и опаковане. Текущата производственост на новата технология е 240м2 на ден. 

Освен, че MUTE SYTEM e българска разработка на д-р инж. Цветан Недков, тя е патентована и към момента е най- продаваната шумоизолационна система в България, Сърбия и Румъния. През последните 2 години, MUTE SYSTEM се продава и разпространява успешно в над 45 държави в Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

Предимствата на MUTE SYSTEM в сравнение с алтернативните методи за шумоизолация, са нейната изключителна ефективност (поради липсата на метални профили и закоравяване/ конструкция, което пренася шума, като своеобразен шумов "мост'), сравнително малка дебелина и липсата на конструкция за монтажа ѝ. Благодарение на своя самоносещ характер тя сее монтира 2 пъти по- бързо и лесно от конвенционалните предстенни обшивки. 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.