ПИШЕТЕ НИ

ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. За нас
  4. »
  5. Новини
  6. »
  7. DECIBEL внедри робот за производството на MUTE SYSTEM

DECIBEL внедри робот за производството на MUTE SYSTEM

DECIBEL внедри робот за производството на MUTE SYSTEM
31.05.2020

В края на 2020г., DECIBEL внедри робот в производствената си технология, специално създадена за патентованата разработка за шумоизолация -  MUTE SYSTEM второ поколение.

Производствената технология на MUTE SYSTEM, включва няколко етапа на подготвяне, обкантване, дупчене и слепяне на панелите, последвани от окомплектоване и опаковане. Текущата производственост на новата технология е 240м2 на ден. 

Освен, че MUTE SYTEM e българска разработка на д-р инж. Цветан Недков, тя е патентована и към момента е най- продаваната шумоизолационна система в България, Сърбия и Румъния. През последните 2 години, MUTE SYSTEM се продава и разпространява успешно в над 45 държави в Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

Предимствата на MUTE SYSTEM в сравнение с алтернативните методи за шумоизолация, са нейната изключителна ефективност (поради липсата на метални профили и закоравяване/ конструкция, което пренася шума, като своеобразен шумов "мост'), сравнително малка дебелина и липсата на конструкция за монтажа ѝ. Благодарение на своя самоносещ характер тя сее монтира 2 пъти по- бързо и лесно от конвенционалните предстенни обшивки. 

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.