ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. За нас
  4. »
  5. Новини
  6. »
  7. MUTE SYSTEM се продава в Казахстан!

MUTE SYSTEM се продава в Казахстан!

MUTE SYSTEM се продава в Казахстан!
06.06.2019

В средата на 2019 г. DECIBEL сключи партньорство с местен дистрибутор в Казахстан за дистрибуция, доставка и инсталиране на системи MUTE SYSTEM за жилищния сектор.

MUTE SYSTEM ™ е звукоизолационна система с тънка точка, свързана със стени и тавани, разработена и усъвършенствана през годините от отдела за научноизследователска и развойна дейност на DECIBEL.

Пълната звукоизолация е професионален подход, който включва предписване на най-подходящите звукоизолационни системи. Изборът се прави въз основа на различни фактори, някои от които са дебелина на стената / тавана, тип сграда, наличие на комини или други възможни кухини и много други. След правилния подбор на материали инсталацията е завършена. Дейностите по инсталирането на панела са възможно най-чисти и се провеждат за 2 до 3 дни на стая.

Ако търсите решения за звукоизолация в Казахстан, моля, свържете се с нас чрез KZ@decibelinternational.com.

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.