ПИШЕТЕ НИ
ПИШЕТЕ НИ

Ще се радваме да се свържем с Вас! Изпратете ни съобщение и един от нашите представители ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

(Моля, попълнете полетата отбелязани със *.)

Как предпочитате да се свържем с Вас?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. За нас
  4. »
  5. Новини
  6. »
  7. Нов шоурум на DECIBEL в Южна Африка

Нов шоурум на DECIBEL в Южна Африка

Нов шоурум на DECIBEL в Южна Африка
24.07.2019

От средата на 2019г. DECIBEL има собствено представителство на африканския пазар. В началото на представянето ни на този вълнуващ континент нашите звукоизолационни и акустични продукти ще бъдат налични в Република Южна Африка. Те ще бъдат изложени в шоурума на водещ дистрибутор на аудио оборудване, ICONS SHOP в Sandton.

В допълнение към физическите продукти на DECIBEL, нашите южноафрикански клиенти ще имат достъп до услугите и продуктите, които предлагаме чрез нашия корпоративен уебсайт в специална версия, създадена за новия пазар, както и чрез страницата с продуктите на най-успешната ни звукоизолационна система - MUTE SYSTEM II.

Ако желаете да научите повече за нашите услуги и продукти, налични в Южна Африка, моля, свържете се с нас на info@Decibel-africa.co.za или sales@Decibel-africa.co.za

DECIBEL LTD. - Децибел ООД /офис и шоурум/
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването и анализиране на трафика. Повече за "бисквитките" можете да разберете ТУК.